Jump to content
Sign in to follow this  
Z.I.P.

Problem scrolling to bottom of page on ZN.

Recommended Posts

Yo, Nation Admins, What's up with this anyway?  For about the last month I've been unable to post on the site, because I can't scroll to the bottom where you input text.  Whether you use the mouse to drag, or the roller it jumps up before it gets to the bottom and won't allow me to keep the cursor in the text box.  That's just when I try to respond.  No problem making this new thread!   

 

edit:  It now appears that the problem is just on the basketball and soccer boards!  Which only occupies 99% of my time on here...

Edited by Z.I.P.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What operating system, and what browser are you using? I can't duplicate your issue. I posted on the basketball board yesterday, and posted on the soccer board today. Could it be on your end? Try a different browser. Clear your history and cookies, reboot. If your on a PC, you might have a virus. Do you use antivirus software? If it's a Windows environment, some other members may be able to help you more effectively. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have that problem intermittently at work using IE.  Never had the problem at home using Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen it too on IE11  but its always seemed to be when there was a picture posted at end of the thread that seemed to cause the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testing image at bottom of thread. Issues? None on my end. Tested on Firefox, Chrome and Safari. 

 

eagles-of-death-metal-Teragram-Ballroom-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah that seems fine here too. As long as nobody posts to it, here is a thread exhibiting that behavior right now.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎6‎/‎29‎/‎2016 at 7:42 AM, MDZip said:

I've seen it too on IE11  but its always seemed to be when there was a picture posted at end of the thread that seemed to cause the problem.

Yep.  That's the browser problem.  I've only had the problem since late May.  The post you show above jumps for me too!

Edited by Z.I.P.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Semi related - when I click the button to jump to latest post in a topic, it usually jumps up a few posts. Not a huge deal but inconvenient on threads with a lot of activity

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, zippy5 said:

Semi related - when I click the button to jump to latest post in a topic, it usually jumps up a few posts. Not a huge deal but inconvenient on threads with a lot of activity

Me too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe this has to do with pictures and media (tweets, etc.) loading after the browser reads the html anchor that takes you to the latest post. Not sure why the page doesn't stick with the anchor. This happens to me on Firefox. What browsers are you guys using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...